Cum ne dezabonam de la Netflix

Acum vreo trei ani ma abonam la Netflix si eram tare mandru de isprava mea. Doar ca dupa tot atatia ani, si nici 20 filme vizualizate, am decis sa inchid contul. Motivul fiind lipsa timpului liber, dar si putina eficientizare a educatiei financiare. 

Imi pare putin rau ca nu am oprit abonamentul cu un an si ceva in urma, de cand timpul meu liber pentru a ma uita la un film a devenit inexistent. Economiseam cel putin o suta si ceva de euro.

Tocmai acum cand am decis sa opresc abonamentul am observat ca aveam cont Premium si plateam 13,99€ lunar. Asta de ceva vreme. Si nu-mi aduc aminte cand sa fi modificat planul de la Standard la Premium.

Prin urmare, daca aveti cont Netflix de ceva vreme si vreti sa renuntati la el, dar ati neglijat asta ca si mine, procedam astfel:

 1. Accesam contul principal din coltul din dreapta sus din pagina Netflix. Dupa cum putem observa in imaginea de mai jos, in pagina contului dam click pe optiunea “Cancel Membership“.

2. Pagina urmatoare ca va fi lansata ne va pune la dispozitie doua mari optiuni: a) ne va sugera sa trecem la un abonament mai mic, inferior celui prezent, sau b) ne va indruma in continuare spre finalizarea inchiderii abonamentului.

Abonamentul Netflix se va inchide imediat dupa terminarea perioaderi curente de facturare, adica in ziua in care vor fi luati banii pentru luna in curs. Adica ziua in care am facut abonamentul.

In cazul in care ne vom razgandi, si doamne ajuta :), vom avea timp sa vizualizam filme, Netflix ne va pastra absolut toate datele contului (profil, mail, favorite, etc si datele cardului presupun WTFFF) timp de 10 luni.

Important, sa nu acceptam sa fim anuntati via mail atunci cand se vor adauga showuri si filme pe Netflix.

Daca suntem siguri ca dorim sa renuntam la abonamentul Netflix, apasam butonul “Finish Cancellation“.

blank

3. Pentru ca am avut placerea sa o fac, le-am precizat celor de la Netlix si motivul pentru care am oprit abonamentul.

blank

In incheiere, vreau sa precizez ca nu-mi pare rau ca am avut abonament pe Netflix, doar ca nu a meritat sa pierd atatia bani lunar, timp de 3 ani si ceva, pentru cateva filme vizualizate. Pe langa faptul ca au banat Hola si alte VPN-uri care permiteau vizualizarea filmelor din alte tari, care a fost de porc.

Ultuma actualizare 8 September 2018 by Alexandru Ionut

5 thoughts on “Cum ne dezabonam de la Netflix”

 1. Luna trecuta l-am inchis si eu pentru ca il plateam degeaba. In plus, filmele disponibile pe netflix sunt mare parte produse de ei si sunt de 2 lei iar serialele prea putine care sa merite.

  Reply
  • La inceput era mai ok, foloseam Hola si vedeam tot ce se incarca pe America. Apoi dupa ce au blocat toate chestiile, n-au prostit pe Belgia. Am mai cochetat asa cand voiam sa mai exersez limba ptr ca setam subtitrarea in olandeza. Acum ca nu mai am timp, mi-a halit ceva bani degeaba :).

  • La fel si cu Spotify. Am platit cateva luni bune pana cand m-am saturat sa ascult fix aceleasi melodii, ca la radio. Sa fie sanatosi. Degeaba au un miliard de piese in baza de date daca nu stiu sa ti le dea.

 2. Am făcut împreună cu cineva un abonament netflix.abonamentul este pe numele persoanei respective,dar plătim fiecare câte jumătate din prețul total.Astazi am încercat sa întru pe netflix și ma duce în pagina de logare.e posibil ca acea persoana sa fi schimbat parola și de aceea sa nu mai pot întra eu?cum îmi pot da seama dacă a închis contul sau doar m-a scos pe mine de acolo,ca să zic asa.Saptamana trecuta era totul ok….

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.