Cum combinăm într-un singur loc conturile cloud

Dacă aveți mai multe conturi de stocare cloud și vă este greu să le gestionați, vă prezint o aplicație web care vă va ajuta prin contopirea conturilor cloud într-un singur loc. Mai exact, aplicația web se numește Jolidrive. Sunt sigur că nu foarte mulți ați auzit de ea. Până astă seară nici eu n-aveam habar de Jolidrive, dar uite că a picat la fix. Am văzut în mare cu ce se ocupă, așa că vreau să v-o prezint și vouă pe scurt.

Jolidrive unește tot conținutul care se află în conturile voastre cloud, într-o singură interfață accesibilă de pretutindeni. Această aplicație fiind bazată pe HTML5, funcționează de minune cu toate browserele de internet. Nu trebuie să vă faceți griji că folosiți Chrome, Firefox, Safari sau IE, pentru că aplicația va putea fi accesibilă de pe toate aceste navigatoare.

Fără a fi nevoiți să descărcăm ceva, putem asculta muzică, ne putem uita la poze, edita documente, etc. Jolidrive poate combina conturile OneDrive, Google Drive, box.com, dropbox, youtube, google+, fb, etc. Atenție, pentru a utiliza acest instrument web, trebuie să ne creăm un cont cu ajutorul mail-ului, sau să ne logăm cu contul de facebook sau google+. Personal, am mers pe google+.

Interesant e că jolidrive poate fi ales și ca  sistem de operare pentru sistemele vechi și pe care nu le mai folosiți. N-am încercat să văd cum merge, dar puteți face un test chiar și online pentru a vedea despre ce e vorba. Ce este Joli OS, aflați de aici.

Am putea spune că aplicația nu poate fi de încredere, dar ținând cont de către cine este lăudată, n-aș mai fi sceptic în legătură cu intimitatea datelor mele. Cei care o laudă: the wall street journal, engadget, techCrunch, read write web, etc.

Jolidrive este disponibilă și ca aplicație pentru dispozitivele care rulează iOS.

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

5 thoughts on “Cum combinăm într-un singur loc conturile cloud”

  1. Este o chestie interesanta pentru ca se si sincronizeaza cu jolios.Eu am testat jolidrive si jolios si am fost multumit de ele.

    Reply
    • Stiu “unealta” asta de ceva vreme…cred ca aproximativ un an jumatate sau doi.O sa caut pe undeva data la care a fost deschis contul si daca reusesc sa aflu postez si data exacta.Insa eu cam asa tin minte…ca a trecut ceva timp de cand mi-am facut cont. :)
      Oricum felicitari pentru articol e util pentru cei ce nu stiau.Nu toti sunt invatati si nu toti descopera in acelasi timp!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.