Cum accesăm automat anumite site-uri în Incognito Mode

În acest articol am să vă prezint o extensie numită Incognitorizr pentru browser-ul de internet Google Chrome, care permite accesarea în mod automat a anumitor site-uri, direct în incognito mode, pentru a nu ne mai fi monitorizată activitatea noastă de către acestea.

După cum știți, majoritatea site-urilor urmăresc activitatea noastră în momentul navigării. Chiar și eu pot afla foarte ușor cu ce cuvânt cheie mi-a găsit cineva blogul sau articolul în Google. Adică pot afla foarte ușor ceea ce se tastează în motorul de căutare și apoi ajunge la mine pe blog.

În cazul de față, blogul meu e total inofensiv și nu va exista absolut nici o problemă. Dar pot exista o serie de site-uri care n-am vrea să ne monitorizeze activitatea noastră, din diferite motive.

De exemplu, eu navighez în incognito mode de fiecare dată când verific contul online, sau când plătesc facturi, încarc telefonul etc.. Nu doresc ca un site să-mi salveze căutarea mea, să salveze cookies, sau să rămână istoricul în calculator.

Pentru a utiliza Chrome în incognito mode folosesc combinația de taste Ctrl + Shift + N, de fiecare dată când vreau să fac asta. Cu toate astea, există momente când putem uita să facem acest lucru. Și aici vine în ajutorul nostru extensia Incognitorizr.

Această extensie permite crearea unei liste cu site-urile pe care vrem să le deschidem direct de protecție, fără a le mai permite să ne monitorizeze activitatea. În momentul când un site care este trecut în listă, acesta este accesat în mod privat fără să mai avem această grijă.

Extensia e destul de interesantă și merită încercată.

Last Updated on 16 January 2022 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Cum accesăm automat anumite site-uri în Incognito Mode”

  1. Cum functioneaza mai exact aceasta optiune? Ii spune browserului ca nu vreau sa-mi inregistreze activitatea pe anumite site-uri? Si daca de exemplu intru pe un magazin online care are soft de urmarire a comportamentului de cumparare, chiar nu apare ce fac eu pe site?

    Reply
    • Introduci orice adresă în lista site-urilor care vor fi accesate în incognito. E ca și când ai naviga în safe mode.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.