Cum controlam muzica din browser cu Unity Music Media Keys

29 September 2012

Muzica este sufletul vietii si nu se poate imagina cum ar fi viata fara muzica. Cu avansarea in tehnologie, putem asculta acum melodiile noastre preferate oriunde si oricand. Dispozitive ca TV, Radio FM au fost imprejurul nostru pentru o lunga perioada de timp, si chiar si player-ele iPod si MP3 portabil sunt relativ frecvente in aceste zile, cel mai recent capriciu care castiga rapid popularitate este streaming-ul online de muzica.

Este rapid si accesibil de oriunde in lume. Internetul ofera o multitudine de site-uri web care ofera muzica on-line. Cateva dintre ele sunt Pandora, Google Music, Grooveshark, Hypemachine, 8Tracks, Bandcamp, SoundCloud, WeAreHunted, Turntable.fm si multe altele.

In prezent, cele mai multe tastaturi disponibile vin cu caracteristici multimedia pentru a controla si de a gestiona playere multimedia pe calculator, dar aceste taste multimedia nu reusesc sa lucreze atunci cand incercati sa le utilizati pe site-urile de streaming de muzica si va trebui sa controlati redarea cu ajutorul mouse-ului. Acest lucru ar putea fi o problema pentru o multime de utilizatori, deoarece majoritatea utilizatorilor asculta intotdeauna muzica online. Pentru a rezolva aceasta problema, o extensie Chrome numita Unity Music Media Keys este disponibila in magazinul web Chrome, care va permite sa controlati muzica on-line de streaming cu tastatura dvs.. Dupa ce instalati aceasta extensie pe Chrome, veti putea sa utilizati toate tastele multimedia de streaming de muzica cu site-uri, cum ar fi Pandora, Google Music, Grooveshark, Hypemachine, 8Tracks, Bandcamp, SoundCloud, WeAreHunted, Turntable.fm si altele.

Acesta functioneaza pe sisteme de operare Windows si Mac, de asemenea. Utilizatorii de Mac pot acum controla cu usurinta muzica de streaming folosind tastele de la tastatura pentru a controla muzica lor. Puteti folosi, de asemenea, telecomanda sau tastele media de la partea de sus a tastaturii pentru a rula, intrerupe si derula inapoi cantece, chiar daca nu esti in interiorul Chrome. Acum va puteti bucura de ascultarea melodiilor preferate si sa nu va faceti griji despre utilizarea mouse-ul si a controalelor web. Acesta va duce experienta dvs. de muzica on-line la un nivel superior in cazul in care totul va fi controlat folosind tastatura si telecomanda. Cu toate acestea utilizatorii de Linux vor trebui sa astepte un pic mai mult deoarece acum ea nu functioneaza pe Linux insa dezvoltatorii sai incearca sa rezolve problema in scurt timp.[adsense float=”center”]

Lista de site-uri de muzica online de streaming unde aceasta extensie Chrome functioneaza:

Pandora
Google Music
Grooveshark
Hypemachine
8Tracks
Bandcamp
Soundcloud (buggy)
WeAreHunted
Turntable.fm
Ex.fm
Last.fm
Rdio
Songza
ThisIsMyJam
iHeart Radio
Thesixtyone
MOG
Soundtracker.fm
Shuffler.fm
Mixcloud
Youtube (very beta, and only on youtube.com)

Iubitorii de muzica care sunt in cautarea unei modalitati de a utiliza comenzile de la tastatura ar trebui sa instaleze aceasta extensie pe Chrome-ul lor si sa se bucure de muzica on-line.

Download link Unity Music Media Keys

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.