Ce canale/vloggeri de calatorii urmaresc

Imi face mare placere sa urmaresc trei canale de travel/calatorii, asteptand cu nerabdare sa incarce noi video-uri. Banuiesc ca exista foarte multi vloggeri de travel foarte renumiti care urca pe youtube video-uri minunate, dar cele trei canale pe care le urmaresc mi se par foarte interesante si pe gustul meu.

Revenind la cele trei canale de youtube, mai exact la cei trei vloggeri, continutul a doua dintre ele este in engleza, dar usor de inteles zic eu, iar al treilea fiind in limba romana.

Primul canal youtube de travel si pe care-l urmaresc de ceva ani, dar nu sunt la zi chiar cu toate video-urile, este BackPackYourLife. Il urmaresc pe Catalin de ceva vreme, imi place ceea ce face, chiar daca nu sunt 100% de acord cu comportamentul lui in anumite situatii (rare, ce-i drept).

Acum vreo doua luni de zile sa zic, l-am descoperit pe Kurt Caz, canalul acestuia creste vertiginos pe zi ce trece. Este un sud-african cu origini nemtesti. In nici doua saptamani i-am urmarit absolut toate clipurile urcate pe canal. Sunt la zi cu absolut tot ce posteaza, fiind si usor de urmarit pentru ca are video-uri destul de scurte si incarca la frecventa destul de redusa. O engleza si spaniola usor de inteles. Video-urile, aproape toate dintre ele sunt exact pe gustul meu, foarte misto si extrem de putin, chiar spre deloc editate.

De ceva saptamani l-am descoperit pe Harald Baldr, un norvegian care in prezent face hiking in Nepal. Video-urile din Nepal sunt de nota 10. N-am foarte multe de scris despre el, am inceput sa ma uit si la video-urile mai vechi, dar sigur nu vreau sa ratez vreodata unul nou. O engleza usoara si misto de ascultat.

Desigur, mi-au aparut la sugestii si alti vloggeri travel, dar nici unul nu mi-a atras atentia foarte mult. Bineinteles, nu am cum sa-i urmaresc pe toti din lipsa timpului liber. Atunci cand vreau sa urmaresc un anume canal de youtube, trebuie sa rezonez din prima cu autorul acestuia, dar si sa incarce video-uri care sa-mi atraga atentia si sa ma tina focusat.

Pana la urmatorul articol care va fi asemanator cu acesta, cu un text simplu si lipsit de mare valoare, dar cu dorinta de a face cunoscut ceea ce ma intereseaza si urmaresc eu pe youtube, puteti sa-mi scrieti in comentarii daca urmariti alti vloggeri de travel sau daca stiti deja de cei trei vloggeri amintiti de mine mai sus si ce parare aveti despre ei.

PS: in cazul in care nu mai tineti minte, am scris un articol despre cum putem sa descarcam muzica de pe youtube.

Last Updated on 14 February 2023 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Ce canale/vloggeri de calatorii urmaresc”

    • Da, e schimare mare fara de anii trecuti. Dar macar are mingea si da la poarta :D
      Later edit: acum ti-am vazut articolul despre el. Chiar si-arata baiatu’ pe onlyfans? sau e caterinca? :)) babaiatule, e panarama rau de tot :D

      PS: dupa ce am amintit de canalele din articol, doar catalin baga. Kurt si-a deschis saormerie in dubai si pl video-uri, iar vikingul trage mata de coada..

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.