Cum am ajuns la 30GB spatiu pe OneDrive?

OneDrive este cloud-ul oferit de cei de la Microsoft. Probabil ca multi inca il stiti dupa vechea denumire, adica SkyDrive. In ciuda zvonurilor legate de incalcarea intimitatii utilizatorilor, am foarte mare incredere in acest serviciu de stocare online. Il folosesc cel mai mult dintre toate conturile mele, si cred ca voi renunta la multe dintre acestea odata cu noua oferta a celor de la Microsoft. O sa aflati in continuarea de ce.

Am primit 7 GB gratuit pe OneDrive in momentul in care mi-am facut cont Microsoft. Cel mai mult m-a ajutat in momentul in care am descarcat aplicatia pe Lumia 720 si ma foloseam de acesta pentru a accesa rapid fotografiile partajate acolo fara a mai fi nevoie sa conectez telefonul la laptop.

Daca m-au fost de ajuns chiar si cei 7 Gb, acum pot spune ca am suficient spatiu de stocare in care pot incarca absolut tot ce doresc. Microsoft a tinut cont de plangerile utilizatorilor care spuneau ca nu au spatiu necesar pentru a-si salva fotografiile, asa ca pana la finalul lui septembrie avem sansa sa marim gratuit spatiu de stocare.

Pentru a beneficia de 30 GB gratuit pe OneDrive trebuie doar sa descarcam aplicatia cu acelasi nume pe dispozitivele noastre si sa alegem sincronizarea automata a pozelor. Eu am facut acest lucru pe Windows Phone 8.1 si pe Android-ul de pe tableta.

30gb gratis onedrive

Ultuma actualizare 21 September 2014 by Alexandru Ionut

5 thoughts on “Cum am ajuns la 30GB spatiu pe OneDrive?”

  1. Da, este o promotie pentru utilizatorii de iOS 8, care dupa actualizare au simtit o micsorare a cantitatii de memorie disponibila pe dispozitiv, aceasta promotie este disponibila si pentru platforma Android, Windows si Windows Phone.

    Promotia ara valabilitate pana la sfarsitul lunii.

    Reply
  2. Mersi, nu stiam de promotie. Am deja 10 gb in plus pentru ca am cont de prin 2010 (bonus de loialitate) dar sunt bine veniti si astia 15.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.