Cele mai bune 10 tablete in 2012

Tabletele, in anul 2012, au aparut mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Am dat de un articol pe extern care prezinta top 10 tablete pe anul 2012. Nu stiu exact care este criteriul de selectie dar va voi prezenta si eu acest top in speranta de a va ajuta oarecum daca sunteti interesati sa cumparati una.

Personal, nu sunt atras de tablete. Iubesc butoanele, si cat mai multe. In orice caz, asta conteaza mai putin. Nu vreau sa deviez de la subiectul articolului, asa ca voi continua cu topul acestora.

1. Apple Ipad 2012

Aceasta este ultima realizare a celor de la Apple. Tableta are o caracteristica interesanta si suporta viteza 4G LTE, un ecran performant si o camera imbunatatita.

2. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (WI-FI)

Pentru cei care iubesc sa foloseasca tableta pentru o perioada cat mai lunga de timp, aceasta este cel mai bun gadget. Bateria acesteia are o viata foarte lunga, iar pretul tabletei pare destul de accesibil.

top tablete 2012

3. Google Nexus 7

Acesta este una dintre cele mai bune tablete de pe piata, iar alegerea acesteia este una foarte buna. Vine cu sistemul de operare Jelly Bean de la Google care ruleaza pe un procesor quad – core super performant.

4. Sony Tablet S

O tableta destul de grozava marca Sony. Ruleaza Android 4.0 pe procesor dual – core Nvidia Tegra 2 de 1Ghz. Detine o camera frontala de 5.0 Mp. [adsense float=”center”]

5. Amazon Kindle Fire

Daca vreti sa cumparati ceva la un pret redus, aceasta este alegerea perfecta.

6. Samsung Galaxy 2.7.1

Ruleaza Ice cream Sandwich, si daca platim ceva modest, putem controla si televizorul.

7. Asus EEE Pad Transformer Prime

Prima tableta quad core.

8. ASUS Transformer Pad Infinity TF700

Detine un procesor quad core foarte rapid, o camera imbunatatita si un ecran full HD. 10.1 inch super IPS + LCD display cu rezolutia 1920 x 1200, quad core Nvidia Tegra 3CPU de 1.6 Ghz, 1 Gb RAM si cu 32 – 64 Gb spatiu de stocare intern. Camera de 8 Mp pe spate care are atasat un flash LED, poate suporta 1080p in inregistrarea video.

9. Lenovo ThinkPad Tablet

Aceasta tableta vine cu un touch profesional, este una destul de convingatoare si care este conceputa cu un software robust si securizat.

10. Barnes and noble Nook Tablet (8 – 16 Gb)

Aceasta este foarte potrivita pentru cei care citesc foarte mult. Este un gadget groav cu un display foarte bun care ofera o citire relaxanta.

Daca ar fi sa cumpar una, nu stiu ce alegere voi face. Voi ce tablete detineti?

Ultuma actualizare 1 March 2014 by Alexandru Ionut

1 thought on “Cele mai bune 10 tablete in 2012”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.