Un stick USB elegant care merita facut cadou

Samsung Bar 64GB USB 3.0 este un stick (memorie) USB care merita facut cadou persoanelor dragi sau prietenilor, carora considerati ca le va prinde bine un astfel de dispozitiv de stocare a datelor. Cu o capacitate mare, un design extrem de elegant si cu un pret foate bun raportat la calitatea oferita, se poate dovedi un cadou inspirat.

Acesta model de stick USB este disponibil in varianta de 16, 32 si 64GB, este rezistent la apa, socuri si temperatura ridicata, fiind construit din metal. Rezistenta la apa, adica poate fi tinut la o adancime de 1,5 metri timp de maxim 30 minute. Practic, este imun la ploaie. Si spun asta pentru ca-i oarecum conceput sa poata fi agatat la cheile de la casa sau masina.

Dupa cum ati citit mai sus, stick-ul are interfata USB 3.0, dar este compatibil si cu USB 2.0 fara nici o problema. Insa, viteza maxima o poate atinge doar prin USB 3.0.

Fata de toate stick-urile USB pe care le am, acesta este foarte compact, avand latimea cat mufa USB a laptop-ului. Practic, nu ma incurca cu nimic daca doresc sa conectez ceva si in USB-ul alaturat. Ceea ce nu pot spune si despre alte stick-uri.

In programele de testare a vitezei dispozitivelor de stocare, acesta poate obtine 130MB/s viteza de scriere, dar acest lucru se obtine intr-un mediu “ideal”. In realitate, eu am atins un 25MB/s viteze de scriere prin USB 3.0 de pe hard disk aflat intr-un caddy in locul DVD-ului, copiind 10GB poze. Iar de pe SSD Samsung 840 Evo am atins putin peste 35MB/s, prin USB 3.0, aceleasi poze si cantitate. Viteza medie fiind ceva mai mica in ambele cazuri.

Lasand cifrele la o parte, stick-ul USB 3.0 Samsung Bar va incanta orice persoana care-l va primi cadou. Eleganta data de simplitatea acestuia, dar si materialul din care este construit va incanta ochiul oricarui utilizator. Va spun asta din propria experienta, fiind unul dintre cadourile oferite iubitei de care Mos Craciun :).

Ultuma actualizare 26 December 2016 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.