Despre Samsung Galaxy Tab S – precomanda la Emag

Samsung Galaxy Tab S este ultimul model de tableta lansat de cei de la Samsung. Daca am fost contra tabletelor de la bun inceput, se pare ca mi-am mai schimbat opinia intre timp. Bine, inca consider ca tabletele nu sunt productive, dar probabil nu productivitatea este scopul lor principal.

Acum ceva timp cumparasem Galaxy Tab 2 10.1 inch cu 3G. Daca a fost senzatie pe vremea ei, eu am fost dezamagit de cum se misca. Asta pana sa aflu ca resetarea face minuni. Da, am resetat tableta si apoi merge incredibil de rapid. Aveti aici tutorialul de resetare a tabletelor Galaxy Tab.

Dupa cum spuneam la inceput, cei de la Samsung au creat Galaxy Tab S. O tableta foarte performanta care vine in doua variante. De 10.5″ si de 8.4″. Ambele ruland versiunea Android 4.4 KitKat.

samsung galaxy tab s aspect

Daca ar fi sa schimb anul asta Tab 2-ul, sigur mi-as alege Tab S de 10.5″. Momentan, sunt indecis daca voi face schimbarea anul acesta. In fine, caracteristicile tabletei le aveti mai jos:

specificatii galaxy tab s
Specificatiile tabletei Samsung Galaxy Tab S 10.5″

 

Samsung Galaxy Tab S este de luat in considerare in cazul in care dorim sa achizitionam o tableta performanta. Indiferent daca alegeti modelul de 10.5″ sau cel de 8.4″, acestea pot fi precomandate de la Emag.

Ultuma actualizare 7 July 2014 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.