Review mouse Trust GXT152 iluminat

10 April 2016

Daca sunteti in cautarea unui mouse USB nu foarte scump, dar care sa arate foarte bine si sa ofere o experienta buna in jocuri sau in simpla utilizare a calculatorului, atunci puteti incerca mouse-ul Trust GXT 152 iluminat. Acesta face parte din seria mouse-urilor pentru jocuri, insa poate fi utilizat absolut pentru orice necesitate a utilizatorului, asta intamplandu-se chiar si in cazul meu, nefiind un gamer. Ca ma mai joc eu un Call of Duty, Far Cry sau NFS uneori, nu se pune.

Folosesc acest mouse de cateva ore, asa ca acel “review” din titlu poate parea putin tras de par. E doar un mouse, asa ca mai mult de o prezentare scurta, ce ai putea sa-i faci. Doar n-am sa numar click-urile sa vad cand cedeaza, sau sa-i fac teste de rezistenta la cazaturi, de exemplu.

mouse trust gxt 152

De doi ani de zile am tot folosit un SteelSeries Sensei [RAW], un mouse foarte fain, dar de cateva saptamani i-a cedat rotita de scroll. De astazi l-am inlocuit cu acest GXT 152, care sunt sigur ca nu ma va dezamagi si sper sa o duca mai mult de doi ani.

Mouse-ul GXT 152 produs de Trust, are suprafata cauciucata, avand o forma perfecta pentru ca palma sa nu alunece si sa aiba o priza foarte buna pe el. Acesta poate fi setat sa functioneze intre 800 si 2400DPI, in functie de necesitarile si gustul fiecaruia.

mouse gxt 152 iluminat

Cablul acestuia este imbracat intr-un material de nailon, facandu-l extrem de rezistent.

Dupa cum am precizat mai sus, mouse-ul este iluminat in partea de sus si in parti, dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos, putand opta intre trei culori diferite. Utilizandu-l la 800 DPI, mouse-ul nu va fi iluminat.

La prima apasare pe butonul pentru selectarea unui DPI mai ridicat (1200), mouse-ul va fi iluminat cu un led de culoare verde. A doua apasarea a butonului DPI (1600), mouse-ul va fi iluminat albastru, iar a treia apasare (2400) va activa ledul de culoare rosie.

gxt 152 verde

gxt 152 rosu

gxt 152 albastru

Mouse-ul GXT 152 ofera 6 butoane, doua fiind situate pe partea stanga, fiindu-mi foarte utile in special cand stau pe internet, pentru ca ofera functia de inainte si inapoi printre paginile vizitate. Fix de asta nu-mi cumpar un banal mouse pentru laptop, pentru ca acesta mouse-uri nu ofera cele doua butone.

Nu l-am cumparat de la eMag pentru ca nu exista acest magazin in Belgia, insa voi puteti gasi mouse-uri iluminate foarte bune in oferta lor. Eu l-am luat cu 26€ de la Carrefour.

3 Comments

 • George 6 December 2016 at 9:56 pm

  Ce parere ai acum despre el, merge bine, s-a stricat ceva ?Deorarece vreau sa-mi achizitionez si eu acelasi mouse!
  Si vreau sa stiu daca banii pe care i-am dat se merita.
  Multumesc, anticipat!

  • Alexandru Ionut 6 December 2016 at 10:24 pm

   Salut. Nu s-a stricat, merge de minune. Sunt multumit de el. Dupa cum am spus si in articol, la 800DPI cursorul mouse-ului mi se pare ca merge prea incet. Eu setez mereu pe 1600, culoarea albastra. Cursorul se misca perfect. Cablul este foarte rezistent. Mouse-ul raspunde perfect atat pe fata de masa, cat si direct pe lemn.

 • Cristian 11 April 2016 at 8:57 am

  Nu mai vreau maus cu fir deși cel al G402-ului actual e suficient de flexibil cât să nu încurce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.