Despre Asus VivoTab Smart – păreri – review

Din curiozitate, am început să mă uit pe net de tablete. Nu că mi-aș dori una neapărat, pentru că am deja un Samsung Galaxy Tab 2 de 10.1, dar vreau să văd ce mai apare nou și interesant. E posibil ca de acum să pun accent mai mult și pe partea cu gadget-urile. Știu că v-am obișnuit cu tutoriale și articole despre software, dar vreau să țin și eu pasul cu tendințele în materie de hardware, gadget-uri, accesorii etc..

În acest articol am să vorbesc puțin despre tableta Asus VivoTab Smart, care mi se pare foarte interesantă. Tableta are dimensiunea ecranului de 10.1 inch, ceea ce e minunat. Depinde acum de preferințele voastre. Sincer, mie îmi place o tabletă cu ecran mai mare.

asus vivotab smart
Tableta Asus VivoTab Smart

Asus VivoTab Smart ME400CL vine echipată cu un procesor Intel Atom Dual-Core de 1.6 GHz, nu extraordinar de performant, dar e destul de bun. E mai performant decât cel de pe Samsung-ul meu. Tableta are 2Gb RAM DDR2, ceea ce e suficient. Legat de capacitatea de stocare, nu vă faceți probleme. Are 64 Gb și suportă și card microSD de până la 32Gb.

Pe lângă funcția NFC care va fi destul de utilă în viitorul apropiat, tableta vine cu bluetooth 4.0 și se poate conecta la internet 4G, care o face și mai specială. Alegerea unei tablete cu 4G va fi o alegere înțeleaptă.

Camera frontală de 2MP face față de minune apelurilor video, iar camera de pe spate de 8MP cu bliț, este destul de bună pentru a face poze celor dragi, locurilor pe care le vizităm și să filmăm full HD.

Legat de partea software, Asus VivoTab Smart vine cu Windows 8, un sistem de operare care îmi place foarte mult, și care cred că e cel mai potrivit pentru tablete și smartphone-uri.  Am să vă mai zic doar că autonomia bateriei este undeva la 9.5 ore, conform producătorului.

specificatii asus vivotab smart
Specificațiile tabletei Asus VivoTab SMART.

Ultuma actualizare 7 September 2013 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Despre Asus VivoTab Smart – păreri – review”

    • Bine, dar suportă și card de memorie de 32Gb, plus ceva spațiu și în SkyDrive. Pe lângă astea, mai poți atașa mai multe conturi cloud.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.