Cele mai ciudate stick-uri usb care pot fi cumparate

28 March 2013

Daca vreti sa cumparati un stick usb cu care sa faceti impresie, atunci aveti de unde alege. Daca vreti sa scapati de monotonia design-ului clasic al unui stick, atunci oferta e mare. Sa nu credeti ca aveti cel mai cool dispozitiv usb de acest gen, pentru ca sigur nu aveti unul din top 50 ciudatenii in materie de flash-uri usb.

De-a lungul timpului am scris o gramada de articole care vizau tutoriale de instalare a sistemelor de operare pe stick, de formatare, de eliminare a protectiei aparute la stick, dar si despre cele mai rapide stick-uri usb 3.0.

Aceste dispozitive de stocare au inlocuit vechile CD-uri si DVD-uri. Nu vreau sa vorbesc aici si de dischete, ca nu are rost. Stick-urile sunt cunoscute si sub denumirea de dispozitive flash, avand o capacitate de sticare foarte variata. De la cateva sute de Mb, pana la 1Tb. Momentan ma folosesc de 4 modele cu capacitati de 2, 4, 8 si 64 Gb. Cel mare este suficienta pentru ceea ce-mi trebuie, fiind destul de destept. I-am testat si viteza de citire – scriere, si nu sta rau la acest capitol.

Ca sa revenim la subiectul nostru, sunt curios cati aveti stick-uri mai ciudata ca cele din imaginile de mai jos:

[adsense float=”center”]

stick 1 stick 2 stick 3 stick 4 stick 5

 

Daca va plac imaginile, atunci uitati-va la toate 50 cele mai ciudata si cool stick-uri USB.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.