Distribuire automata a articolelor pe Twitter si Facebook – fara plugin

In ziua de astazi, cand timpul pare ca este si mai scurt, trebuie sa ne adaptam la viteza cu care sunt desfasurate toate activitatile din jurul nostru. Timpul alocat blogging-ului poate fi pentru unii o mare problema. Acest lucru se intampla si in cazul meu.

Putinele zeci de minute pe care abia de le pot face rost uneori, tind sa se reduca pe zi ce trece, iar stresul de a mai posta cate un articol pe blog incepe sa isi faca prezenta. Avand foarte multe prioritati, nu as vrea sa abandonez blogging-ul, iar timpul acesta scurt vreau sa-l gestionez cat mai bine.

In ajutorul meu, dar si al vostru, sper, vine posibilitatea de a publica articolele nou create pe blog pe reteaua de socializare Twitter, dar si pe Facebook. Imi e greu sa cred ca cineva scrie un articol dar nu il si distribuie pe o retea de socializare pentru a-l face cunoscut. La randul meu, dupa ce adaug un post nou pe blog, il impartasesc pe toate retelele de socializare unde am cont.

Pentru a scuti din timpul alocat promovarii articolelor, putem recurge la anumite optiuni de publicare automata pe social media. Foarte important, pentru acest truc nu avem nevoie de un plugin care poate incetinii viteza de incarcare a blogului.

Cum facem acest lucru?

In primul rand, trebuie sa avem cont pe FeedBurner si sa fim logati la acesta. Accesand tabul Publicize, alegem optiunea Socialize care se afla in coloana din partea stanga.

postare automata a articolelor pe twitter

Facem click pe “Add a Twitter Account” pentru a ne conecta la contul constru. Dupa autorizam FeedBurner, ajustam setarile dupa cum dorim si apoi facem click pe butonul Activate din josul paginii. De acum, articolele vor fi postate automat pe contul Twitter.

Conectare Twitter la Facebook

Urmatorul pas consta in conectarea contului de Twitter la contul de Facebook cu ajutorul unei aplicatii pe care o gasim in setarile profilului pe Tw, la fel ca in imaginea de mai jos.

blank

Tot ce trebuie sa facem este sa apasam pe acel buton care permite conectarea intre cele doua retele de socializare.

Impartasindu-va acest truc, sper sa va fie practic si sa va scuteasca de o munca in plus si timp pierdut. Ce alte metode folositi pentru postarea automata a articolelor?

Ultuma actualizare 18 September 2013 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Distribuire automata a articolelor pe Twitter si Facebook – fara plugin”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.