Freelancer vs Blogger – partea 2

integrare freelancer cu bloggerFreelancing si Bloggingsunt unele dintre modalitatile de a castiga bani online. Pe acest blog poti gasi sfaturi pentru ambele variante, dar intrebarea este, care este varianta cea mai buna? Pentru mai multe detalii, poti citi: Freelancer vs Blogger: care este alegerea ce mai buna?

Desigur, amandoua au partea lor de argumente pro si contra, dar defapt acestea devin din ce in ce interdependente. Majoritatea freelancerilor aspira sa devina bloggeri la un anumit nivel sau altul.  Deci intrebarea este, ar trebui sa incepeti blogging-ul ca o cariera? Munca de freelancer cere cat mai multa prezenta in blogging, iar acesta este motivul pentru care majoritatea freelancerilor sunt acum bloggeri. Iata de ce ai nevoie de blog daca esti un freelancer.

O cale cat mai buna de a te face cunoscut

Blogging-ul ofera freelancerilor o oportunitate sa se reprezinte singuri la un anumit nivel cu totul nou. Sa recunoastem, ideea de a te descrie in cateva linii intr-un profil e absolut ridicola. Prin urmare, atunci cand se aplica pentru un job de freelancer, blogul este ceva la indemana de a prezenta propriul “CV”. In afara de bio si de portofoliu, poti adauga un link catre blog. Acum ai posibilitatea de a atinge puterea vasta a unui blog, si de a arata puterea ta de lucru. [adsense float=”center”]

Tine cont de cele: 31 de sfaturi pentru a avea un blog cat mai popular

Mai multa credibilitate

Bloggerii au foarte multa credibilitate. Acestia au avut contact cu oameni profesionisti, au un “nume” construit de ei insisi si au parte de o oarcare recunoastere. Acestia sunt de asemenea activi pe diverse retele sociale. Clientii care cauta freelanceri, intotdeauna prefera sa ofere un proiect cuiva cu simt de raspundere si care este o persoana credibila si pe care o pot contacta pe multiple canale in caz de urgenta.

Citeste si: 10 sfaturi care trebuiesc urmate pentru a fi un blogger inteligent

Bloggerii au prioritate

Bloggerii, si persoanele cu prezenta online au intotdeauna prioritate. Asta deoarece acestia au o vasta perspectiva in gandire in special referitoare la internet si sunt deschisi la idei. Multi bloggeri au chiar si anumite aptitudini in ceea ce priveste web-mastering, web designing etc. Prin urmare, in proiectele care necesita mai multe seturi de aptitudini, bloggerii sunt preferati pentru aptitudinile acestora care sunt rezultatul usor de analizat al muncii de pe blog.

Stiai cele: 7 sfaturi eficiente pentru a fi concentrat pe blogging?

Ceva nou de invatat

Mai presus de toate, blogging-ul nu este doar despre scris. Este mai mult decat atat. Freelancerii sau persoanale care nu au o idee despre web-desing pot incepe tainele blogging-ului. Dar odata aleasa aceasta cale, ai posibilitatea de a invata lucruri noi, limbaje de programare etc. Odata intreprinse aceste aptitudini, ai posibilitatea sa te folosesti de ele atunci cand vrei sa atunci o varietate de joburi.

Afla: Cum sa fi student si sa faci si bani in timp ce invati

O sursa aditionala de venit

Blogging-ul a demonstrat ca poate fi o sursa substantiala de venit daca este facut de ceva timp cu multa munca dar si cu perseverenta. Un freelancer nu stie daca va gasi sau nu de lucru luna viitoare. Pentru un blogger care are un blog stabil, acesta lucru nu este un motiv de ingrijorare.

Vezi si: Top 10 subiecte (nise) pentru a incepe un blog care vor aduce trafic si bani

Ce preferati, freelancer sau blogger? Ce parere aveti de aceasta integrare a freelancing-ului cu blogging-ul?

Ultuma actualizare 8 June 2013 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Freelancer vs Blogger – partea 2”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.