Zaraza – magazin romanesc in Brugge

In sfarsit avem primul magazin romanesc la Brugge. Chiar ma intrebam cat va dura pana cand va aparea si in Bruges primul magazin romanesc care sa ne mai amelioreze dorul de casa, oferindu-ne alimente si bauturi traditionale romanesti pentru toate gusturile.

Nu sunt eu un mare gurmand sau pofticios, dar uneori parca iti e dor de gustul produselor traditionale romanesti. Si ma bucur enorm cand ai posibilitatea, chiar daca esti plecat la mii de kilometri de casa, sa mananci romaneste la orice ora vrei.

Ma bucur foarte mult pentru ca a aparut, in sfarsit,  primul magazin cu produse traditionale romanesti in Bruges. Imi aduc aminte ca in 2012 am batut drumul pana la Bruxelles pentru a cumpara ceva traditional, apoi la Knokke-Heist sau Roeselare.

Tinand cont de numarul foarte mare al romanilor care locuim in Bruges sau in jurul orasului, era si cazul sa apara un magazin romanesc si pentru noi.

Pentru cei care nu au aflat inca de magazin, adresa acestuia este urmatoarea:

Sint-Pieterszuidstraat 35
Brugge 8000
Tel: 0493 37 70 15

blank

Programul magazinului:

Luni: inchis
Marti: 12.30 – 20.00
Miercuri: 12.30 – 20.00
Joi: 12.30 – 20.00
Vineri: 12.30 – 20.00
Sambata: 9.00 – 19.00
Duminica: 9.00 – 15.00

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de facebook Zaraza – magazin romanesc in Bruges.

Locatia magazinului a fost aleasa strategic, intr-o zona comerciala intens populata si cu foarte multe locuri de parcare, inclusiv pentru camioane. Nu se poate intampla vreodata sa nu ai loc de parcare, indiferent cat de aglomerat este.

Cei care vor calca pragul magazinului pentru prima data, vor fi intampinati cu zabetul pe buze, intr-o sfera linistita, un loc la o masuta unde pot servi o cafea de calitate, dar si un coltisor de joaca pentru copii, pana cand parintii vor face cumparaturile.

Pentru orice intrebare, va stau la dispozitie pe rubrica de comentarii.

Ultuma actualizare 18 December 2016 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Zaraza – magazin romanesc in Brugge”

    • Din punctul meu de vedere, tinand cont ca am cumparat de la mai multe magazine romanesti, nu este cel mai scump. Pot fi anumite produse mai scumpe ca la alte magazine, iar alte produse mai ieftine. Depinde de marca cumparata si de la ce furnizori sunt achizitionate produsele. Unii obtin discount mai mare la bauturi racoritoare, de exemplu, iar altii la alt tip de produse. Transportul poate influenta si el pretul produsului. Unele magazine romanesti procura singure si au transport propriu, unele apeleaza la firme de transport, ca in cazul magazinului Zaraza. Dar da, pot exista ceva diferente de pret de la magazin la magazin.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.