Pretzel King – covrigi ca-n Romania in Roeselare

13 December 2018

Cei mai buni covrigi facuti in afara Romaniei, mancati de mine, pe care i-am gasit in Roeselare. Sa fiu sincer cu voi, sunt si singurii pe care i-am gasit de cand sunt in Belgia. Covrigi am mai mancat pe aici, trimisi din tara, dar facuti aici, nu.

De cativa ani ma tot gandeam la o afacere din asta de facut covrigi, pentru ca mi s-a scarbit de cat zahar se mananca in Belgia. Nu stiu unde pot gasi altceva in afara de ciocolata si wafels pe aici. Imi vine sa lesin de cate ori merg prin centrul Brugge-ului, de la mirosul dulce care iese din zecile de magazine care vand tone de dulciuri. Pana si la munca pute la vanilie de la fabrica de ciocolata din zona, sau poate de la fabrica de bomboane de langa aia cu ciocolata. 

Ma gandeam mereu sa deschid o afacere ceva de facut covrigi, doar ca nu am avut si nici nu am experienta necesara, si nici pe cine sa ma bazez sa ma ajute. Bani sa investesti, te descurci, dar daca nu te pricepi, e greu sa ai baza in cineva. In fine, spiritul meu de antreprenor nu e asa de bun, fiind mai usor sa lucrez la un patron. Nu-mi place bataia de cap, ceea ce e nasol pentru mine, dar e mai bine cand stiu ca am un venit sigur luna de luna. Imi e frica sa investesc in ceva, apoi sa esuez, cel putin asa gandesc acum. 

Sa scurtez poveste, Pretzel King din Roeselare a avut mai mult curaj decat mine, multa experienta banuiesc, si s-a pus pe treaba. Si ce treaba!! O treaba nemaipomenita. Fac niste covrigi formidabil de buni. Duminica trecuta am avut treaba prin zona, si am profitat de ocazie sa mergem sa luam cativa covrigi, de proba. Ce proba, fratele meu!! Ca am luat vreo 6 covrigi si cateva strudele pe care le-am devorat pana sa ies din Roeselare si sa iau autostrada spre Brugge. Foamea ca foamea, dar pofta din mine suspina de placere :)). 

Bravo lor!! Le dedic acest articol din toata inima, sa le mearga treaba bine si sa iasa covrigul bun!! 

PS: nu ma cunosc, nu stiu cine sunt, nu m-au rugat sa scriu ceva despre ei!! Dar drept recunostinta, ii recomand!! 

Pagina de facebook!!

covrigi roeselare belgia

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.