Magazin cu produse românești în Belgia – Knokke Heist (UPDATE 29/03/2015)

Unul dintre cele mai dificile lucruri care ți se pot întâmpla atunci când ești plecat într-o țară străină este dorul (în afara celui de familie și de prieteni) de produsele tradiționale românești. Bineînțeles, cineva din țară îți poate trimite pachet, dar parcă nu-i așa de ușor ca și atunci când ar exista un magazin și ai merge să cumperi. Nevoia cea mai mare de a mânca ceva tradițional apare în preajma sărbătorilor.  

Astăzi dau o veste tuturor românilor care locuiesc în Belgia și care n-au afla încă de nici un magazin românesc de prin zonă.  Puteți cumpăra produse tradiționale de la magazinul din Knokke Heist. Adresa: Knokkestraat 46. Programul magazinului și alte detalii le găsiți pe pagina de facebook.

Prima dată când am făcut cumpărături de la un magazin românesc din Belgia a fost acum 10 sau 11 luni și a trebuit sa ajung în Bruxelles la magazinul românesc La Bunicuța. Din păcate, până  acolo e distanță foarte mare. Magazinele cu produse românești din Belgia au reușit să atragă chiar și simpatia belgienilor, iar ăsta-i un lucru bun.

dunarea magazin romanesc
Dunarea – Magazin cu produse traditionale romanesti

UPDATE 29/03/2015

Am decis sa actualizez acest articol din cateva motive: in primul rand, proprietarii magazinului s-au schimbat. Poate ca pentru unii acest lucru conteaza mai mult sau mai putin. Noii proprietari sunt persoane foarte amabile si care au darul de a te face sa revii cu placere de cate ori ai ocazia.

In al doilea rand, s-a schimbat si adresa paginii de facebook. Am actualizat link-ul de mai sus. Cel vechi nu mai functiona.

Au o gama diversificata de produse care pot satisface orice client pofticios sau mofturos :). Au poze pe facebook si foarte bine ca fac asta. Din cate am observat, tin cont de cererea clientilor, asa ca pot aduce produse la comanda.

Program:

Luni – Vineri:  12:00 pm – 9:00 pm
Sambata:  10:00 am – 9:00 pm
Duminica:  10:00 am – 3:00 pm

Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu parcarea. In fata magazinului exista un loc foarte mare unde va puteti lasa masina. In plus, puteti merge linistiti la plaja (cateva sute de metri), savurand o bere rece romaneasca. Asta cand va da calura si prin Belgia :).

PS: Se fac degustari saptamanal.

PS2: un mic secret. In scurt timp, proprietarii magazinului vor reprezenta Romania la un targ de degustari la care vor mai participa tari precum Bulgaria, China, Polonia.. pe restul le-am uitat.

Ps3: Acesta nu este un articol platit. Randurile de mai sus sunt scrise de bunavoie si nesilit de nimeni :). Sunt impartial. Probabil stiti ca am scris si despre magazinul L’ Ancuța, care se afla la 43km distanta de mine, fata de magazinul Dunarea care se afla la doar 21km.

Ultuma actualizare 14 June 2015 by Alexandru Ionut

3 thoughts on “Magazin cu produse românești în Belgia – Knokke Heist (UPDATE 29/03/2015)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.