Ice Magic 2014 in Bruges – The Land Of The Hobs

Pe data de 21 noiembrie 2014 s-a deschis festivalul sculpturilor de gheata din Bruges. Ice Magic este un eveniment minunat care are loc anual in orasul turistic Bruges, tema festivalului fiind diferita de la an la an. Anul acesta, tema Ice Magic 2014 se numeste The Land Of The Hobs si este inspirata din seria The Hobbit.

Ice Magic s-a deschis pe 21 noiembrie 2014 si va tine pana pe 4 ianuarie 2015, fiind deschis zilnic intre orele 10 si 18.

Daca anul trecut l-am ratat, anul acesta voi ajunge sigur pentru ca tema aleasa este minunata. In plus, am vazut seria The Hobbit si cred ca sculpturile vor fi minunate. Pana merge sa fac ceva poze pentru curiosi si care nu pot ajunge sa viziteze festivalul, puteti vedea o mica parte din cele din 2012.

Locatia Ice Magic, la fel ca in fiecare an, este in fata garii din Bruges. Deci, foarte accesibila si celor care nu sunt din oras sau care vin cu trenul.

Ice Magic 2014

Atentie, temperatura din interior este de -6 grade.

Pret bilet:
– adulti: 12€
– studenti: 10€
– batrani: 10€
– persoane cu handicap: 10€
– copii 4-12 ani: 8€

Cei care vor sa achizitioneze tichet pentru “fastline”, acces pe alta intrare unde nu se sta la coada, vor adauga +3€ in functie de categoria unde se incadreaza.

Ultuma actualizare 16 October 2022 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.