Festivalul sculpturilor de gheață din Bruges 2013

Vă spun sincer, e foarte frumos și merită vizitat. Am fost anul trecut pentru prima dată și mi-a plăcut foarte mult. Festivalul sculpturilor de gheață din Bruges este un eveniment unde mai mulți artiști din întreaga lume creează o lume fantastică plină de emoție și aventură. Am făcut ceva poze anul trecut, iar o parte din acestea le-am încărcat pe contul meu de Google+. Aveți link-ul la finalul articolului.

Tema de anul trecut s-a numit Ice Magic, dar artiștii vor aborda un alt episod anul acesta – Disney ”Frozen”. Festivalul va avea loc în fața gării din Bruges, va începe pe 22 noiembrie 2013, iar ultima zi fiind 5 ianuarie 2014. Aveți timp să vă programați vizita. Va fi deschis zilnic, între orele 10 și 18. Intrarea costă 11 euro pentru copii (4 – 11 ani), 13 euro pentru studenți, 13 euro pentru persoane peste 60 ani și persoane cu handicap și însoțitori, și 15 euro pentru adulți. Intrare gratuită pentru copiii sub 4 ani.

Dacă aveți posibilitatea să ajungeți, dați un semn. Poate ne întâlnim. Atenție, temperatură de -6 grade celsius. Asta pentru a nu spune apoi că nu v-am anunțat.

Câteva poze de anul trecut – Ice Magic 2012 Bruges.

PS: acest articol l-am postat destul de târziu pe acest blog, dar dacă ați căutat pe net informații despre acest eveniment, este posibil să fi descoperit totuși acest articol, dar postat în altă parte. Sincer să fiu, a avut ceva căutare. Din păcate, eu n-am mai ajuns să vizitez și anul acesta, iar de data asta mă voi mulțumi cu pozele de pe internet. Nici nu m-a atras foarte mult tema aleasă. Poate la anul vor veni cu ceva mai interesant.

Ultuma actualizare 1 March 2014 by Alexandru Ionut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.