Brugge – Maldegem – Oostburg – Brugge, o plimbare nu tocmai interesantă

Dacă tot ne-am obișnuit cu plimbările, iar sâmbătă am fost prea obosit și planificasem oricum să merge la film, așa că am rămas în oraș. Dar duminică n-a mai ținut treaba. Simțeam nevoia de câțiva km de condus, așa că ne-am pus pe treabă. Fără să planificăm ceva, am ales să dăm o tură până la Maldegem. Drumul e foarte frumos până acolo, dar nu foarte departe de Bruges, trecând prin câteva porțiuni de pădure care te face să te simți ca-n Romania. Chiar îi spuneam asta Cristinei. Maldegem e un orășel mic, curat, dar nu-i pentru turiști. Am setat GPS-ul să ne ducă exact în centru, dar n-am fost atrași de absolut nimic.

Am parcat câteva minute să ne decidem ce și cum, dacă ne întoarcem în Bruges sau continuăm drumul. Până la urmă, am ales să mergem acasă… dar pe o rută “ocolitoare” care trece din ”întâmplare” prin Oostburg, un orășel din Olanda. Dacă tot am fost în Sluis acum câteva săptămâni, de ce să nu revenim în Olanda, dar de data asta ceva mai departe.  Oostburg nu-i la o distanță foarte mare de Sluis, undeva la aproximativ 10 km. Mi-a convenit de minune, că doar eram la volan.

Ajunși în centrul orașului, ne-am dat seama că am făcut o alegere foarte proastă, iar ziua nu ne-a surâs absolut deloc. În afara faptului că m-am relaxat conducând, evadând câteva ore din fața laptopului, n-a fost ceva deosebit. Una peste alta, am decis să profităm oarecum de această ieșire și să ne plimbăm puțin pe jos.

Am luat-o la picior și ne-am plimbat aproximativ 20 de minute. Era atât de pustiu și atât de straniu, încât ne-am speriat. Am colindat câteva străzi, dar n-am dat de nici o ființă. Eram doar eu și Cristina. Pașii noștri se auzeau așa de ciudat, încât am început să o călcăm mai tare spre mașină și s-o tăiem acasă.  Cred că a fost cea mai proastă destinație posibilă aleasă de noi. Nimic nu ne-a plăcut, iar pe lângă asta, a fost foarte frig și înnorat. În orice caz, am câteva poze să vi le arăt.

În drum spre Oostburg. Plimbare cu vagonul. Oostburg Nederlands Primăria din Oostburg. Undeva prin centru

 

 

Ultuma actualizare 16 January 2022 by Alexandru Ionut

2 thoughts on “Brugge – Maldegem – Oostburg – Brugge, o plimbare nu tocmai interesantă”

    • Am un Nikon D3200 cu kit-ul standart 18-55.. pentru mine e suficient. Îmi place să fac poze, dar rafală. Nu stau să le bibilesc. Cum ies ele. Oricum, e mai ok decât cu o compactă. Am tot felul de tutoriale despre aparat și cum să fac poze, dar n-am avut timp de ele.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.