De ce expira Windows 7. Cum facem update fara KB971033

windows 7

Sfatul meu este ca atunci cand instalati un sistem de operare (Windows 7) sa-i permiteti acestuia sa isi faca update-uri tot timpul. Este foarte important acest lucru deoarece sistemul de operare isi va actualiza periodic driverele, acest lucru avand un impact pozitiv asupra calculatorului. 

Actualizand sistemul de operare, performanta calculatorului creste, vulnerabilitatea acestuia asupra atacurilor cu virusi si alte “animalute” va scadea, asigurandu-va o securitate si  integritate mult mai mare asupra fisierelor stocate pe hard disk.

O data cu acestea va creste si randamentul sistemului, in primul rand, simtindu-se viteza de procesare care va urca. In al doilea rand, pentru cei care au o placa video integrata, performanta grafica poate creste (in cazul meu s-a intamplat, de fiecare data dupa update-uri importante au crescut si notele la partea grafica in Windows 7 ). Si nu in ultimul rand, odata cu update-urile, sistemul de oparare isi repara posibilele brese de securitate, si nu numai.

Partea mai putin buna atunci cand faceti update la un sistem de operare, in cazul de fata o sa vorbesc de Windows 7 fara licenta, piratat, pe care il aveti din sursa “x”.  Unu din update-uri se numeste KB971033. Acesta nu face altceva decat sa indentifice autenticitatea sistemului de operare. In cazul in care aveti un sistem de operare piratat, o sa va apara in loc de wallpaper o imagine neagra nu tocmai frumoasa, si tot felul de mesaje chiar deloc placute.

Daca vreti sa faceti update si sa nu patiti acest lucru procedati in felul urmator:

1.     Deschideti Control Panel – System and Security

2.     Windows Update – Check for updates . Windows-ul va cauta update-urile posibile, apoi vi le va asfisa pe doua categorii: important si optional.

3.     Click pe categoria update-urilor importante – cautati in lista Update for Windows 7 – based Systems (KB971033). De obicei, acesta este debifat. Daca nu este debifat, faceti voi acest lucru. (In imaginile prezentate mai jos o sa vedeti cand ajungeti la aceasta etapa si informatii despre acel update in partea dreapta). Apoi faceti click dreapta pe el si alegeti optiunea Hide update. Acesta in mod normal, isi schimba culoarea scrisului.

4.     Dati inapoi pe Back – apoi alegeti Restore hidden updates.

5.     Mergeti la Update-urile importante, selectati toate elementele (in imagini o sa fie doar un singru update in lista deoarece acel windows e updatat la zi). Apoi dati ok si instal updates. Cam asta a fost tot.

10 Responses to De ce expira Windows 7. Cum facem update fara KB971033

 1. Daniel Bumb says:

  Eu fac update automat dar nu î-mi dezactiveaza winu
  Depinde ce krack folosesti .

  • Depinde, unii au probleme cand fac update. Daca se instaleaza si acel update, atunci (in cazul in care sistemul este piratat), va expira in 30 de zile. Articolul este un tutorial, dar acest blog nu sustine pirateria :).

 2. Daniel Bumb says:

  Na ziceam si eu , nu sustinem dar folosim :))

 3. zam77 says:

  Cred ca acest articol incurajeaza pirateria sau sa zicem o ajuta,mai bine ai promova Ubuntu sau alta distributie free ,ai putea ajuta astfel si pe altii sa afle ca mai exista si altceva inafara de windows.Nu as spune asta daca nu ai scrie bine ,de altfel imi plac articolele tale.

  • Ma bucur ca iti plac articolele. Asta e un tutorial cum sa scapi de exirarea sistemului de operare, dar nu am zis pe undeva sa folosesti os piratat. In plus, acesta este printre primele articole de pe blog. Promovez Ubuntu poate mai bine decat 90% din blogosfera. Am pus si guest post despre ubuntu pe un foarte mare blog de IT. Daca te intereseaza, iti pot lasa link.

 4. Mihai says:

  Multumesc de ajutor , chiar nu stiam cum sa scap de update-ul asta..

 5. john says:

  Ce-i de facut daca deja l-ai instalat?. Dar alte update-uri ce trebuiesc excluse/evitate exista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>