Cum setam un replay automat in Yahoo Mail

16 februarie 2017

In cazul in care plecam in vacanta sau sa facem orice altceva, dorind sa ignoram toate mail-urile primite, putem anunta personele care ne trimit mail-uri cum ca nu le vom citi sau raspunde intr-o peroada definita de timp.

Majoritatea serviciilor de mail permit trimiterea automata a unui replay pentru toate mail-urile primite intr-o perioada de timp definita de noi.

Pentru ca, din pacate, mail-ul meu de baza este Yahoo, am sa va arat pasii cum puteti seta un replay pentru toate mail-urile primite, intr-un anumit interval de timp, cu un mesaj personalizat.

Pentru inceput, lansam browser-ul si ne conectam la contul de Yahoo Mail. Dam click pe rotita din dreapta sus, apoi accesam Settings.

Din fereastra Settings, dam click pe optiunea Vacation Response (Mesaj de absenta – in romana).

In fereastra Vacation Response avem la dispozitie doua optiuni. Putem activa un raspuns automat mail-urilor primite intr-un interval de timp definit de noi. Sub aceasta optiune gasim caseta unde putem introduce un text personalizat.

De asemenea, avem posibilitatea de a genera un replay doar mail-urilor care apartin unui domeniu anume, fara a le ignora pe celelalte. De exemplu, daca dorim sa generam un replay celor care folosesc un mail precum user1@mystreet7.com, blocam domeniul mystreet7.com. Iar dupa cum puteti observa, putem bloca maxim doua domenii deodata.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *