Cum verificam daca site-ul e mobile friendly
Blogging tips , SEO / 20 aprilie 2015

Ar fi culmea sa nu stiti daca site-ul sau blogul pe care-l administrati e sau nu mobile friendly. Adica sa poata afisa cu usurinta continutul pe smartphone-uri si tablete. Sigur, orice site poate fi accesat cu usurinta de pe mobil, insa doar o mica parte din aceste site-uri pot afisa continutul in asa fel incat sa fie usor de citit de catre vizitator, indiferent de rezolutia telefonului utilizat.

Cum eliminam traficul creat de roboti din Google Analytics
Blogging tips , SEO / 3 august 2014

Pentru o mai buna acuratete de afisare a traficului primit pe site sau blog, Google Analytics pune la dispozitie o setare pe care o putem activa pentru a elimina traficul creat de roboti. Astfel, graficul care reprezinta traficul pe site va fi mult mai exact, afisand doar vizitele reale, de catre utilizatori. Aparitia acestui filtru pentru trafic a fost anuntata pe pagina oficiala Google+.

De ce Google+ pune nofollow pe link-urile din profil?
Blogging tips , SEO / 8 februarie 2014

Nu știu să vă dau răspunsul la această întrebare, dar tocmai ce am aflat și eu despre povestea aste citind un articol pe seroundtable.com. Am intrat și am verificat, dar din păcate am constatat ceea ce e scris în acel articol. Google+ a pus nofollow pe link-urile din secțiunea ”Links” care se află pe profilul fiecărui utilizator al acestei rețele de socializare. 

6 predicții despre SEO în 2014
SEO / 2 februarie 2014

Știu că n-am mai scris de multă vreme despre SEO, dar cred că n-am s-o mai fac așa de des. Nu de alta, dar a început să nu mă mai intereseze așa tare acest subiect. Îmi place să știu despre ce e vorba, ce s-a mai modificat, ce practici SEO nu mai sunt valabile, sau ce noutăți din acest punct de vedere ne oferă Google pentru anul în cauză.