Mouse-ul Trust GXT152 e kapot. Nomu S30 e beton

6 noiembrie 2017

Fara legatura una cu alta ceea ce am scrius eu in titlu, vreau doar sa punctez pe scurt cateva cuvinte despre cele doua. Nu, nu scapa teafar mouse-ul daca scapam telefonul pe el.

Acum vreun an si ceva scriam un review despre ultimul mouse cumparat, un Trust GXT152. S-a stricat acum cateva zile. A cedat fara sa-l fac ceva anume. A mers un an si ceva fara sa-l supun la cine stie ce anume. Pentru cat promitea ca duce, nici macar nu s-a incalzit si s-a si stricat. Nu a fost supus la socuri, nu a fost utilizat mai mult de cateva ore in cotinuu, nu a vazut jocuri, nu a avut parte de serii de click-uri rapide si interminabile. Pur si simplu nu mai vrea sa mearga pe nici un calculator. Se conecteaza cateva secunde, se aprinde, apoi dauna.

La revedere mouse-urilor cu fir. In weekend voi cauta un mouse fara fir, cu toate ca majoritatea nu-mi plac.

Nomu S30, caramida chinezeasca face in ianuarie un an. E mare, greu, avand si minusurile lui (camera si fara led ptr notificari), dar care a mers incredibil de bine. Un smartphone robust, greu se spart, rezistent la socuri, praf, apa, etc si cu un design super misto. Nu m-ar crede nimeni daca i-as spune cum a fost folosit acest telefon si nu s-a stricat.

Cand va sosi vremea sa-l inlocuiesc, voi alege Blackview bv9000, asta daca mai apare. Ca a fost anulata lansarea luna de luna, din septembrie pana acum, de a si disparut de pe site.

Sau aleg ceva cu stil, fiind fan Caterpillar, cum ar fi un CAT41.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *