Cum scapam de reclamele de pe net

stop

In acest articol am sa va vorbesc de doua extensii care ne ajuta sa scapam de reclamele de pe site-uri. M-am gandit sa vin in ajutorul celor care nu stiu sau nu au aflat cum sa isi faca viata mai usoara in momentul navigarii pe internet. Indiferent dacă folosim Firefox sau Chrome, soluția este foarte simpla. Pentru a scapa de toate reclamele enervante de pe site-uri care tot ne sar in ochi si trebuie sa dam cateva clicuri sa ajungem la informatia dorita, instalam extensia Adblock Plus 2.0.3 si apoi Element Hiding Helper for Adblock Plus 1.2.2 de la Mozilla.

Aceste 2 extensii le gasim pe pagina oficiala Mozilla https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/, la Most Popular. Sincer, dupa ce am instalat aceste doua add-onuri, am scapat de reclamele de pe siturile pe care le frecventez gen sport.ro, prosport, libertatea, incont..etc.

scapa de reclame

Și Google Chrome, la randul sau, beneficiaza de Adblock Plus. Deci si cei care folosesc Chrome, pot elimina reclamele de pe site-uri.

2 Responses to Cum scapam de reclamele de pe net

 1. IULIANA CIUBUC says:

  eu nu am Chrome si primesc f multe mesje publicitare de ma innebunsc si nu me pot dezabona, desi scrie ca pot face asta.
  Imi apare pagina alba si nu pot sa elimin adresa mea din lista lor, care , nici nu stiu cum a ajuns la ei.
  Va rog, ajutati-ma, sciindu-mi ca la cei mai putin familiarizati cu net-ul, ce sa fac?
  Va multumesc mult.
  Iuliana Ciubuc

  • Alexandru Ionut says:

   cred că te referi la spam-ul de pe mail. E foarte greu să scapi de acele mail-uri. Eu primesc cu zecile pe zi. Am să caut rezolvare și o să scriu un articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>