Cum eliminam reclamele de pe site-uri

stop

Inca ma mira faptul ca exista incredibil de multe persoane care nu stiu cum sa scape de reclamele de pe site-uri. Extensiile pe care le voi prezenta eu mai jos permit eliminarea reclamelor de pe paginile de internet, imediat dupa ce vor fi instalate in browser.

Aceasta extensie poate fi instalata atat in Firefox cat si in Chrome, fiind principalele browsere folosite de catre utilizatori.

Ideea e ca recomand aceaste extensii cu o oarecare retinere si am sa va spun de ce. Marele dezavantaj consta in diminuarea sanselor bloggerilor de a face cativa dolari, lunar, din anunturi, chiar daca acestia nu si-au incarcat blogurile cu blocuri de reclame intr-un mod agresiv si care ar incurca vizitatorul la citit. Chiar si eu folosesc blocuri de anunturi pe acest blog, doar ca sunt puse in asa fel incat sa nu deranjeze cu absolut nimic pe cititori.

Din pacate, exista foarte multe site-uri care pur si simplu isi bat joc de vizitatori si afiseaza reclame intr-un mod foarte agresiv, de cele mai multe ori facand imposibil accesul la informatia cautata. Astfel, este intr-adevar nevoie de aceasta extensie, care odata instalata, pur si simplu elimina reclamele de pe toate site-urile.

Singura chestie pe care o putem face pentru a nu descuraja bloggeri si pentru a nu le diminua sansele de castig a cateva zeci de dolari pe luna ar fi sa cream o lista cu principalele site-uri carora dorim sa le blocam afisarea de anunturi. Extensia ofera si aceasta optiune de creare a unei liste cu domenii, doar ca nu toti stiu de asta si nu toti au rabdarea de a introduce in lista acele site-uri. Daca tot vor instala extensia, o vor lasa sa blocheze tot ce-i sta in cale.

Dupa cum am precizat mai sus, chiar si eu folosesc anunturi care ma ajuta sa platesc anual domeniul si hostul. Cu toate astea, v-am spus si de aceasta extensie. Depinde de voi ce veti face mai departe.

Link-uri directe catre extensii:

Pentru Google Chrome

Pentru Firefox

Trebuie doar sa instalati una dintre aceste extensii, in functie de browser-ul folosit pentru a naviga pe internet.

2 Responses to Cum eliminam reclamele de pe site-uri

 1. IULIANA CIUBUC spune:

  eu nu am Chrome si primesc f multe mesje publicitare de ma innebunsc si nu me pot dezabona, desi scrie ca pot face asta.
  Imi apare pagina alba si nu pot sa elimin adresa mea din lista lor, care , nici nu stiu cum a ajuns la ei.
  Va rog, ajutati-ma, sciindu-mi ca la cei mai putin familiarizati cu net-ul, ce sa fac?
  Va multumesc mult.
  Iuliana Ciubuc

  • Alexandru Ionut spune:

   cred că te referi la spam-ul de pe mail. E foarte greu să scapi de acele mail-uri. Eu primesc cu zecile pe zi. Am să caut rezolvare și o să scriu un articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *