Cum eliminam reclamele de pe net

stop

Mai jos va voi prezenta o extensie care ne ajuta sa eliminam reclamele de pe site-uri. M-am gandit sa vin in ajutorul celor care nu stiu sau nu au aflat cum sa isi faca viata mai usoara in momentul navigarii pe internet. Indiferent dacă folosim Firefox sau Chrome, soluția este foarte simpla. Pentru a scapa de toate reclamele enervante de pe site-uri care tot ne *sar in ochi* si trebuie sa dam cateva clicuri sa ajungem la informatia dorita, instalam extensia Adblock.

 

scapa de reclame

UPDATE:

Aceasta extensie poate fi instalata atat in Firefox cat si in Chrome, fiind principalele browsere folosite de catre utilizatori. Extensia Adblock elimina inclusiv reclamele de pe Youtube. Singurul mare dezavantaj consta in diminuarea sanselor bloggerilor de a face cativa dolari lunar din anunturi, chiar daca acestia nu si-au incarcat blogurile cu blocuri de reclame intr-un mod agresiv si care ar incurca vizitatorul la citit.

2 Responses to Cum eliminam reclamele de pe net

 1. IULIANA CIUBUC says:

  eu nu am Chrome si primesc f multe mesje publicitare de ma innebunsc si nu me pot dezabona, desi scrie ca pot face asta.
  Imi apare pagina alba si nu pot sa elimin adresa mea din lista lor, care , nici nu stiu cum a ajuns la ei.
  Va rog, ajutati-ma, sciindu-mi ca la cei mai putin familiarizati cu net-ul, ce sa fac?
  Va multumesc mult.
  Iuliana Ciubuc

  • Alexandru Ionut says:

   cred că te referi la spam-ul de pe mail. E foarte greu să scapi de acele mail-uri. Eu primesc cu zecile pe zi. Am să caut rezolvare și o să scriu un articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>