Cum curatam istoricul din Chrome cu doar un click

28 September 2012

Exista multe ocazii cand aveti nevoie sa curatati datele din browserul dvs. si istoricul. Nu este nevoie sa pastrati istoricul website-urilor pe care le-ati vizitat o perioada de timp. Partea enervanta este atunci cand trebuie sa stergeti datele de navigare si trebuie sa urmati foarte multi pasi pentru a sterge datele dumneavoastra. Exista o sansa ca Google Chrome sa nu mai raspunda, daca nu ati eliminat datele si fisierele de internet pentru o perioada lunga de timp. Datorita extensiei Clear History pentru Google Chrome, aveti posibilitatea sa stergeti toate datele de navigare acum cu un singur clic.

Dupa instalarea extensiei, puteti merge la optiunile sale si selectati optiunea de a: sterge toate cookie-urile, sterge toate descarcarile, goliti tot din cache, sterge toate datele, atunci cand inchideti browser-ul. Odata instalata, veti observa o pictograma mica incrucisata in bara de activitati Google Chrome.

Vezi si: Rulare rapida Google Chrome


Daca faceti clic pe buton se va sterge automat toate datele de navigare selectate pentru Google Chrome in cel mai scurt timp.[adsense float=”center”]

Acestea sunt cateva optiuni foarte utile si unele pot oferi mai mult control asupra manipularii istoricul mai vechi. Utilizatorii pot filtra, de asemenea, o lista website-uri, din care cookie-urile si alte date de navigare nu vor fi sterse. Aceasta caracteristica este deosebit de utila mai ales atunci cand aveti nevoie sa pastrati parolele salvate pentru website-uri specifice, cum ar fi Gmail, etc

Citeste si: Google Chrome Extension Manager: gestionare extensii si taburi in Google Chrome

In concluzie, trebuie sa spun ca, Clear History este o extensie cu o functionalitate deosebita, care poate fi de folos oricand. Stergerea istoricului de navigare si alte date nu a fost niciodata mai simpla inainte.

Download link

One Comment

  • meinmindz 2 October 2012 at 5:14 pm

    Sunt foarte multe pluginuri care fac acest lucru, dar aceasta mi se pare cea mai eficienta. Isi face treaba discret, repede si cu un consum redus de resurse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *