CoudConvert – convertirea online a fișierelor

5 septembrie 2013

CloudConvert este un serviciu online care permite convertirea fișierelor direct pe internet, fără a fi nevoie de un anumit program instalat în calculator. Acest serviciu permite convertirea fișierelor de pe hard disk, sau celor din contul Dropbox sau Google Drive.

Dacă dorim să convertim o imagine, CloudConvert ne pune la dispoziție întreaga listă cu formatele posibile pentru aceasta. Serviciul se laudă cu 140 formate suportate. Suportă fișiere audio, video, documente, ebook, arhive, imagini, tabele de calcul și prezentări. Puteți verifica aici lista cu formatele suportate.

Conversia se realizează în cloud și nu e nevoie să instalăm absolut nici o aplicație în calculator. Fișierele se vor încărca aici, iar după finalizarea conversiei, acestea vor fi șterse. CoudConvert poate fi accesat și de pe mobil, având temă responsive. Va fi foarte practic atunci când primim ceva pe mail și nu putem accesa direct de pe tabletă sau smartphone.

După ce încărcăm fișierul din calculator, dropbox sau google drive, avem posibilitatea de a solicita mail atunci când procesul de convertire este finalizat, și de asemenea, putem opta pentru salvarea directă în contul coud de DB sau google drive.

cloudconvert convertire online fisiere

CloudConvert – serviciu online de convertire a fișierelor.

Avem posibilitatea să ne creăm cont pentru acest serviciu, sau să îl folosim pur și simplu, fără a fi nevoie să ne logăm. Eu am testat cu o imagine iar convertirea a fost foarte rapidă. Ceea ce mi se pare interesant, pe lângă posibilitatea de a descărca fișierul convertit, putem obține codul QR al acestuia.

CloudConvert este încă în stadiul beta, dar poate fi folosit fără probleme.

3 Comments

 • big-bum 6 septembrie 2013 at 4:45 pm

  Ei se lauda ca vor converti orice catre orice. Am vrut sa convertesc o arhiva in audio. Aparent nu stie sa faca chestia asta.

  • Alexandru Ionut 6 septembrie 2013 at 5:09 pm

   :)) da.. am observat și eu, dar ce să faci. E vorba de marketing :D. Oricum, amuzantă intenția ta.

   • big-bum 6 septembrie 2013 at 5:20 pm

    De acum inainte o sa folosesc aplay ca sa ascult arhive :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *