Despre amenzile de viteza din Belgia
Belgia / 21 aprilie 2017

Daca locuiti in Belgia, e aproape imposibil sa nu fi observat cat de dese sunt maratoanele radar pe soselele tarii. Acestea au loc aproape lunar. Miercuri, pe 19 aprilie, a fost avut loc unul dintre cele mai mari maratoane radar din ultima vreme. Cu toate ca a fost anuntat in presa si pe toate canalele media, au fost prinsi cu viteza si amendati foarte multi soferi.

Cand sunt zilele libere, oficial, in Belgia 2017
Belgia / 27 decembrie 2016

Daca articolul precedent a avut un impact destul de bun pe blog, m-am gandit sa notez si de data asta zilele libere, oficial, in Belgia pe anul 2017. Dupa cum am mai precizat, aceste zile libere sunt reprezentate de sarbatori nationale si internationale care ofera dreptul fiecarui muncitor la o zi de odihna. Atentie, pot exista anumite sectoare de lucru (horeca) care nu permit acest lucru.

Zaraza – magazin romanesc in Brugge
Belgia / 18 decembrie 2016

In sfarsit avem primul magazin romanesc la Brugge. Chiar ma intrebam cat va dura pana cand va aparea si in Bruges primul magazin romanesc care sa ne mai amelioreze dorul de casa, oferindu-ne alimente si bauturi traditionale romanesti pentru toate gusturile.

Cand sunt zilele libere, oficial, in Belgia 2016?
Belgia / 1 ianuarie 2016

Daca locuiti si lucrati in Belgia, dar nu stiti pe ce data pica zilele libere, oficial, in 2016, veti afla in continuare. Aceste zile libere sunt reprezentate de sarbatori nationale si internationale, in timpul carora, in diferite sectoare nu se lucreaza.

Ce inseamna abonament nelimitat pentru mobil in Belgia
Belgia / 3 august 2015

Vreau sa va spun ce inseamna sa ai un abonament nelimitat in orice retea in Belgia si cum nelimitat este egal cu limitat. Asta pentru ca mi-a venit mie sa imi fac abonament, sa nu mai am grija incarcarii cartelei de doua ori pe luna.

Cat costa un site banal in Belgia
Belgia / 25 iunie 2015

Nu stiu daca veti fi speriati de suma pe care o veti afla mai jos, dar eu consider ca este imensa chiar si pentru Belgia, avand in vedere ceea ce veti primi de banii aia. Nu stiu cat costa sa faci un site in Romania, nu exista un pret fix pentru asta, sumele variind de la caz la caz, in functie de complexitatea site-ului.

Ice Magic 2014 in Bruges – The Land Of The Hobs
Belgia / 23 noiembrie 2014

Pe data de 21 noiembrie 2014 s-a deschis festivalul sculpturilor de gheata din Bruges. Ice Magic este un eveniment minunat care are loc anual in orasul turistic Bruges, tema festivalului fiind diferita de la an la an. Anul acesta, tema Ice Magic 2014 se numeste The Land Of The Hobs si este inspirata din seria The Hobbit.